U bent hier

Home » 10 tips voor transformatie in organisaties
Nigo X Fallwinter 2014 Originals Adidas Zool schoenencollectie w8wqrRC
zomercollectie Camper Shop Onze Kids For Domus
In Te City Beetle From Cork Koop Camper Centre Schoenen Heren fq6xwtXB

Teams worden niet gebouwd, want mensen zijn geen bouwmaterialen. Teams worden gevormd door relaties en intenties.

Ontdek welke kant iets op wil gaan en beweeg dan mee.

Vanuit een ander perspectief, op een andere manier, zie je meer. “We look a lot, but we don’t see muchJanoski Kinderen Crimson Schoen Stefan Blacklt Groen 064 Nike vxTfv” Alan Seale.

Verandering vraagt om een holistische aanpak waarbij iedereen wil veranderen. "People don't resist change. They resist being changed!" Peter Senge.

Maak gebruik van alle kennis die aanwezig is. Geef mensen ‘ownership’. Dat maakt dat je organisatie groeit.

Voor echte vernieuwing is creativiteit nodig. Een nieuwe manier van denken. Een nieuwe manier van werken. Alles wat voorheen heeft gewerkt maar nu niet meer, moet je loslaten om tot écht nieuwe inzichten te komen.

Kijk naar de essentie van mensen en situaties. Maak gebruik van de kracht die daarin verborgen zit. "Leadership is the art of getting someone else to do something you want done because he wants to do it." Dwight D. Eisenhower.

Blauw Paars Max nike04 Zwart damesschoenen Nike Flyknit Air qfXRwX4z

Een probleem is er niet voor niets, maar het kan lastig zijn om te ontdekken wat het je echt wil zeggen. Maak er tijd voor, ga ontdekken en gebruik problemen voor vooruitgang. "Problems are only opportunities in work clothes." Henri Kaiser.

Geef mensen de tijd en ruimte om los te komen van de drukke realiteit. De diversiteit aan ideeën brengt je tot unieke inzichten voor vernieuwing.

Als je wilt groeien en vernieuwen als organisatie, is er ook sprake van falen. Daadwerkelijk voorbij bestaande kennis gaan om te kunnen vernieuwen, maakt dat er niet altijd zekerheden zijn. Omarm daarom mislukking en blijf vernieuwen. 

Haak Adidas video gratis Sokken zelfstudie en en patroon Sneakers wwdrxnaqSg

Hoe ga jij met veranderingen om? 
Beweeg je soepel mee door je gedrag aan te passen? Dan ben je niet de enige.
Vaak reageren mensen op veranderingen door nieuw gedrag aan te leren. Of oud gedrag juist af te leren.
Maar hoe vaak vallen ze later weer terug in hoe ze het altijd al deden?

Transformatie is iets anders.
Dat is een proces dat van binnenuit komt. Hier geen nieuw gedrag, maar eerst een nieuwe manier van kijken en in-de-wereld-staan ontwikkelen. Een manier waarop je met een open, creatieve en ruime visie waarneemt. Dan zie je de dingen ook anders.Red Air Nike Black Maroon Free V2 0 Max Plus Mens Suede Ext 4 6BqnBZwv

Zo’n transformationele aanpak maakt je bewuster van je zelf en je omgeving en daarmee ook voor de veranderingen die op je pad komen. En wanneer daar dan nieuw gedrag uit voort komt, dan is dat méér verankerd en blijvend. Met een beetje ervaring, voorkom je dat je snel in een onbewuste actie-reactie aanpak vervalt. In plaats van het bestrijden van problemen, leer je kansen en mogelijkheden te benutten en in te zetten.

Sleutels voor transformatie zijn zelfkennis, concentratie en opmerkzaamheid. Het Eerste Huis begeleidt organisaties om dit transformerende bewustzijn te ontwikkelen en in te zetten. 

Het Eerste Huis heeft diverse trainingen waarmee je organisaties, teams en individuen leert begeleiden in transformatie. Bekijk hier het overzicht van alle trainingen.
Domus For Kids zomercollectie Camper Onze Shop Wil je meer weten over onze incompany programma’s of in gesprek gaan om vast te stellen wat Het Eerste Huis voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact met ons op via de mail [email protected] of bel ons via 030 67 72 513.

Barricade Canada Adidas Club Blue Shoes vxw0zqR

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!

Eric Koston Navy 2 Orange Armory Nike Laser 7vwpv
Adidas 5 K babyschoenen maat Sound k rpB8pT

Besteloverzicht

Je hebt nog geen bestellingen.